понеділок, 4 березня 2019 р.

Рекомендації, щоб бачити сни

Висиплятися! У кожного свій внутрішній режим, тому важко радити "скільки і як?", має бути "достатньо!"

Більше приділяти "живим" речам, аніж "мертвим": у снах переважно виникають образи, що мають живу душу, або наповнені, у деяких випадках виключно для сновидця, ознаками живої істоти. Як протиставлення: у снах маловиразні технологічні процеси, наприклад, будівництво, механіка, електрика, які можуть виражати громіздкість, схематичність і безмежна повторюваність одного й того ж руху, або ж "біг в одну точку". Якщо ви їдете уві сні машиною, то це лише дорога, яка видозмінюється і має візуалізований вектор руху, а рух - це життя.

Цікавитися позитивними і різноманітними речами, які стимулюють усі органи чуття: очі, слух, нюх, смак, вестибулярний апарат, просторовість. Не можливо обмежити себе лише переглядом фільмів, слуханням однотипної музики, просиджуванням із дня в день у одному положенні тощо. Особистістий розвиток напряму впливає на якість снів.

Уникати стресових станів. Бажання (душевні пориви) і дії (матеріальні втілення) мають бути згармонізовані. Дисбаланс між ними веде у глухий кут нерозуміння. Не виключена поява снів: сповнених неспокою. Вказуватимуть вони на боротьбу мотивів, які більше виснажуватимуть, аніж сприятимуть самопізнанню.

Не створювати для організму обтяжень: не переїдати, не перевтомлюватися, оминати алкоголь та інші засоби розбалансування фізичного стану.

Їсти здорову їжу. Більш натуральну, аніж фабричну; більш живу, аніж перероблену: все корисне, що дає нам природа.

Постійно аналізувати свої вчинки. Ставити питання, шукати на них відповіді, сумніватися і перевіряти отримані знання.

Мріяти. Уявляти. Розвивати кругозір. Спиняти увагу на деталях. Мислити не безвідповідально, адже все, що дарує нам життя, не випадково!


Немає коментарів:

Дописати коментар