Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 31 травня 2024 р.

Сон 280524 "Нетипова повістка" + аналіз снів за місяць

Йду з дороги, де живуть мої батьки, на сусідній провулок, до дому, де живе давній друг зі школи. Маю йому віднести повістку, що він звільняється від воїнської служби. Коли доходжу до його дому, розумію, що тут щось не так: на мешканців його дому був здійснений напад невідомими силами. Тепер намагаюсь розгледіти в напівтемряві якісь силуети двох чорних голів, де одна схожа на тварину з невеликими рогами молодого оленя, а друга - чи то на людину, чи на лисицю. Нерухливі, наче маски. Вдивляюсь і ніяк не можу зрозуміти те, що бачу.
28.05.24

Сни у попередні дні:
Повільна подорож вулицями рідного міста в районі Житнього ринку. Прогулюючись, наче пригадував дещо забуте, адже цими вуличками багато ходив (із реалу) більше, аніж років п'ять тому.
Загалом, протягом місяця, дуже багато уві сні доріг і руху, переважно пішого.

Довга розмова з корейцем. 
Схоже, що видовженість розмов або подорожей, вдивлянь абощо, пов'язані з фізичною втомою і слабкістю запам'ятовування тих же снів. Які, загалом, не вражають одноманітністю та видовженістю процесу, адже запам'ятовуються більш динамічні та насичені інформаційно. Наприклад, сьогодні, запам'яталось довге "припасовування" половинок волоського горіха один до одного.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...