Шукати в цьому блозі

вівторок, 26 березня 2024 р.

Сни 22,25,260324 "Сумлінність виконання робіт"

Працюю на великому промисловому об'єкті десь з п'ять поверхів. Якогось робочого ранку дали завдання поприбирати матеріали після виконання всіх будівельних робіт на кожному поверсі. Почали ходити з поверхах на поверх і на своє здивування виявили, як сильно змінилась обстановка з матеріалами, що лежали на кожному кроці. Більша їх частина була вже прибрана! Задаюсь питанням: коли ж встигли?
220324

Якась шкільна туристична прогулянка. Знаходжусь в групі дітей, як старша особа. Знаю, що є ув одного вчителя намір провести учнів в кафе, але не звичне, а з певним тематичним нахилом: у стилі "Прайд". Загалом таке відчуття, що я дивлюсь очима виховательки в якомусь фільмі. Доганяю старшу групи і кажу, що може не варто їх туди вести, адже в такій самовільній впевненості показати і здивувати дітей, явно можуть не оцінити їхні батьки? На цьому тлі пригадується інший життєвий факт, узагалі відсторонений від подібної тематики, але з натяком на організацію і волю керівництва, що спонукає до оцінки сну після пробудження: ставлення до подій уві сні максимально нейтральне. Крізь сон критичне ставлення до можливого походу або ні, емоційно сприймалося узагалі безконтрасно.
250324

Опиняюсь на новому об'єкті, та якось не з групою осіб, а сам. У помічниках виявилась якась дівчина. Основна задача - чистити і фарбувати. Нехай вже яка є праця, але начальником поставили якось таку людину, що вся атмосфера виконання роботи стає нестерпною. 
*
Уві сні пригадався вчорашній сон, більше схожий на повтор, якби життя, що пробігає в буднях. Дали якогось чоловіка в помічники, для виконання фізичної праці. Дивлюсь, як він це робить і кажу до когось: краще вони б його нам не давали!
260324



Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...