Шукати в цьому блозі

вівторок, 14 квітня 2020 р.

Сон 140420 "Конспірологічна андрогінність"

Два чоловіки на лоні природи спілкуються на різні теми. Один з них по життю далекий від  розваг, другий - навпаки, проявляє ініціативу: то десь пройтись, то покупатися, то перепливти на острівок, де знаходиться "романтична" (затаєна) хатинка. За всім тим приховується певна змова та затаєність незрозумілих ще до кінця намірів. Тепер бачу, як прогулюється сімейна пара років по 50-60. Неспішно, озираючись по сторонах. Дивлюсь ближче, а це чергова конспірація: один - чоловік, як чоловік, а другий - перевдягнутий у жінку. Це той, що має роль "детектива-затійника", навіть і не впізнати: одягнув перуку, зробив макіяж, наклав вії. Єдине, що виказувало: це темний відтінок шкіри на місці голеної бороди. Озираючись нишком по сторонах, як справжній нишпорка, крізь удавану усмішку розповідає напарнику, із яким іде попід ручку, що "чекаємо ключового моменту", ідея розуміння якого вибудована на тлумаченні певної конспірології речей: "час", "число", "дзвіночки". Тепер наступає цей момент "Х": звучать серени, стає зрозумілим, що на сусідній вулиці відбувається щось неординарне, якась паніка і нетипова ситуація. Він каже: "пора!" Отже, час діяти!.. Тієї миті я вже не помічаю їх, зриваюсь із місця й біжу, біжу, що є духу. 0230'

Дивлюсь на дівчину-модель, яка є обличчям великої іноземної компанії, і розумію, що з нею щось не так. Точно: світлі, ледь виразні вусики й такого ж кольору, але виразніша борідка, яка більш окреслена на підборідді, починаючи з кутиків вуст. Спостерігаю далі, як вона красується перед камерами й ставлю собі питання: якою може бути фірма, коли на власні офіційні рекламні кампанії, на постійній основі бере таку модель?
P.S. Незалежно від того, що цей сон має спільний, хоча від'ємний, образ із попереднім, пригадав, що обличчя дівчини із такою ж акуратною борідкою-блонд вже фігурувало колись у забутому сні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...