Шукати в цьому блозі

четвер, 10 серпня 2023 р.

Сон 09-100823 "Сила слова"

Сон 090823
Перебуваю в контексті якихось геополітичних баталій та дискусій, пов'язаних із війною Росії проти України. На якомусь етапі з'являється людина, на якій сильно акцентується увага. Звучить фраза, приблизно так: "Це той журналіст, який зробив більше, ніж вся антипутінська коаліція!" (Слово "зробив" якось прозвучало незвично і оригінально, як неологізм. Для мене воно було певною мірою схоже на помежове між польською та українською мовами).

Сон 100823
Перебуваючи на роботі, під'їжджає до групи працівників, серед яких і я, тракторист, аби виконати свою роботу. Дивлячись на її початок, вирішую йому ненав'язливо допомогти, поки він у тракторі. Якоїсь миті він починає казати, що мені треба робити далі, коли разом із тим інтонація прямо-таки переходить у керівничий тон. Оце маю йому зробити так, а інше - так... Це мене неабияк зачіпає. Я йому добровільно прагну полегшити працю, а він набирається нахабства "вилазити на голову"! Перериваю свої "старання" і починаю йому відповідати спочатку гострим тоном, а завершую з криком: "Ах ти ж сука...". 
P.S. Просинаюсь від руху дружини, яка зауважує, що я під час сну щось невиразно говорив, що більш виглядало на жалісливий стогін.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...