Шукати в цьому блозі

неділя, 1 липня 2018 р.

Сон 010718 "Капелюх чародія"

Приміряю великий грубий чорний капелюх чародія: з великими крисами і довгою маківкою гачечком. Навіть пішов з ним на роботу. Образ доповнювався темним жакетиком у стилі того капелюха.

Попросив вийти на зупипинці, аби пройтись уперед до якоїсь ятки з товаром. До наступної зупинки треба було йти стільки ж.

Щось безперервно та монотонно робив.

Вдома ремонтую телевізор. Вийшов з ладу блок живлення. Аби розібратися в суті проблеми, читав до нього доволі дрібно намальовану розгорнуту схему. Спочатку схема видавалась доволі простою, а вивчаючи далі, став помічати додаткові мікросхеми, яких раніше не було.
У виявленні несправності, складність полягає в тому, що процеси, які відбуваються в самій мікросхемі, можуть бути не до кінця незрозумілі. А чим більше таких мікросхем, що мають виконувати одну дію, тим важче щось уяснити...
Процес ремонту йде до ладу, але час від часу на екрані з'являються "шуми".
Приходять до дому жінка і діти. До їхнього приходу я був готовий: усе прибрано і готово. Навіть трохи розхвилювався: чого так пізно?.. Увага ловить два стани: зовнішній спокій і внутрішнє збентеження, наче щось було забуто. Такі відчуття виникають, коли на світ дивишся з позиції професійної діяльності. Методи вирішення проблем застосовуєш з тієї галузі, до якої тривалий час дотичний.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...