Шукати в цьому блозі

неділя, 17 грудня 2023 р.

Сни 15-171223 "Вибір і визначення"

Стаю на ваги і дивлюсь на масу свого тіла: "96". Міркую (уві сні, але досвід узято з реалу): останній раз важився, було десь 102 кг. Хоча давно це було... На вигляд, мав би набрати трохи більше, а тут лише 96!
15.12.23

З реалу. На робочій перерві кімарнув десь на десять хвилин. Перед цим домовились, що діждусь приходу своїх колег. Тепер крізь миттєвий сон чую чиїсь кроки (згідно з реалом) і вже вві сні бачу, як вони йдуть. Одразу просинаюсь і піднімаю голову: насправді бачу зовсім інших людей. Отже, свідомість уві сні оцінює настання події відповідно до очікуваного, але за наповненням образами, якщо дивитися на вміння передбачувати майбутнє, тлумачитись може неправильно.
16.12.23

Маю відвідати окуліста, але виникає довга невизначеність: до кого піти? Якоїсь миті навіть опиняюсь десь у лікарні біля двох дверей до однакових спеціалістів, де також виникає дилема: у які двері зайти?
17.12.23

Відчуття і розуміння багатозадачности: працюю в місцевій газеті, разом із тим займаюсь продажами, і щоразу спілкуючись із різними клієнтами, а на додачу - навчаюсь ще в університеті. Якоїсь миті ловлю себе на тому, що реально перебрав на себе зобов'язань, і не лише тому, що хотів сам, але й за рекомендаціями та інтересами інших.
17.12.23



Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...