Шукати в цьому блозі

субота, 26 червня 2021 р.

Фрагменти снів 15-240621

Маю тісний стосунок з якоюсь жінкою
(образ не знайомий), із якою живу не один рік. На якомусь етапі спостеріг незвичне: це не одна, а дві різні жінки, буквально. Просто протягом тривалого з "нею" життя не звертав уваги на відмінності між ними. Міркую: і чому ж раптом прийшло до мене це прозріння? Виявляється для себе є однолюбом, а для інших дво? Фіксую за собою це незвичне враження.
150621

Відкрита неглибока туалетна яма при вході в незнайомий дім. Густина обгороджена дерев'яними перегородками, які в певний момент, як на них наступаю, починає проявляти видиму трухлявість. Згадую, що раніше цього тут не спостерігалось. (Видимо, що подібний сон уже снився).
220621

***
Маленький металевий синій птах, наче зроблений зі спеціальної фольги.

Кружевні орнаменти (так, наче вишиті ниткою) виконані в мармурі, або у неймовірно білому склі.

Стовбур дерева, який долає бетон, оформлений у картинну раму.
230621

Тесть (померлий, навіть не пригадую чи коли-небудь снився ще). Разом із ним вирішуємо спекти млинці. Я почав за своїм рецептом, а він вирішив переробити і удосконалив за своїм. У рецептурі була капуста, яйця, манка, панірувальні сухарі. Ліпилися довго, адже тісто було густе і виникали потреби то мені їх якось оригінально закрутити в капусту, то, врешті-решт, йому удосконалити їх по-своєму.
240621


Немає коментарів:

Дописати коментар

Річний підсумок спостереження за снами

Вже минув рік, як я веду блоґ "Сни Лоґоса" ("Сни Logos'a"). 13 березня 2018 року був зроблений перший допис, у яком...